Не бих определила служебния кабинет на като политически. Това обясни в

...
</TD
>Не бих определила служебния кабинет на като политически. Това обясни в
Коментари Харесай

Социолог: Политическият трилър се превърна в криминален екшън

Не бих определила служебния кабинет на като политически. Това изясни в bTV социологът от " Алфа Рисърч “ Геновева Петрова. Според нея в предложенията за състав на Министерския съвет няма ярки политически фигури.

" Факт е, че болшинството от препоръчаните за служебни министри имат слаби връзки с политически партии. Видяхме, че всички политически партии обявиха, че нито един министър не трябва да бъде асоцииран с тях “, добави тя.

" Не бих споделила, че има по-силна или по-слаба доминация на партии в кабинета. Друг е въпросът дали има по-силно, или по-слабо въздействие на някои характерни политически или стопански ползи – нещо, което можем да забележим, откакто стартира да работи държавното управление “, уточни Петрова.

" Това е едно от най-лошите неща, случвали се скоро в българския политически живот. Той беше под напрежение, само че забавен вид на политически трилър, в който политическите съперници се опитваха със силата на причините, на убеждението да потвърдят своите позиции. През последните дни виждаме, че този трилър се трансформира в престъпен екшън. Силата на причините е сменена от силата на натиска. Това основава съмнение към цялата политическа система “, акцентира социологът.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР